Kollagen har mange fordele

Få flottere hud, hår og negle med 100% naturligt kollagen. Kollagen udgør en stor del af bindevævet i vores krop og kan hjælpe med at styrke knoglerne og opbygge og styrke muskelmasse, så risikoen for muskelskader reduceres. Derudover reducere kollagen inflammation i kroppen og lindre både ledsmerter og tarmfunktionen.

MARINE COLLAGEN PREMIUM+

Førsteklasses kosttilskud med hyaluronsyre, baseret på sporbart og bæredygtigt fangede vildtlevende fisk i Ishavet kombineret med en frisk citronsmag.

ANTI AGE COLLAGEN

Anti Age Collagen er et banebrydende kollagenprodukt tilsat højkvalitets-ingredienser fra Matcha grøn te og havtorn. Indeholder en unik sammensætning af peptider, aminosyrer og vitaminer.

Collagen Booster

Collagen Booster er et drikkeklart kosttilskud, der indtages i 10 dage. Indeholder MSC-certificeret havkollagen, hyaluronsyre+ og astaxanthin og har en god smag af arktiske bær.

Det unikke ved Eqology

Få dit produkt gratis
Der hvor Eqology adskiller sig, er deres 3 For Free koncept. Det går i alt simpelthed ud på, at du køber et produkt og får 3 venner til at gøre det samme. Derefter får du dit produkt gratis og betaler kun fragten.