ANTI AGE COLLAGEN

Anti Age Collagen er et banebrydende kollagenprodukt tilsat højkvalitets-ingredienser fra Matcha grøn te og havtorn (tindved). Anti Age Collagen har en unik sammensætning af peptider, aminosyrer og vitaminer.

Kliniske studier viser at kollagentilskud:

  • Stimulerer dannelsen af hudens eget kollagen
  • Reducerer rynkedybden
  • Giver mindre tør hud allerede efter 8 uger
  • For mænd og kvinder
Hovedingrediensen består af 100 % naturlig, ren lavmolekylær, hydrolyseret kollagen fra fisk (kollagen peptider).

Matcha Grøn te er meget rig på polyfenoler, som er kraftige antioxidanter der i tillæg til en række andre helbredsmæssige fordele, bidrager til at hindre for tidlig aldring af huden ved oksidativt stress.

Havtorn indeholder store mængder vitamin C og forskellige former for vitamin B: B1, B2, B3, B5, B6, B12 og vitamin A, E og K, 7 forskellige flavonoider, karoten, folsyre, samt mineraler og sporstoffer, som blandt andet fosfor, kalium, calcium, kopper, mangan, magnesium, natrium, jern og zink.

Godt for dit skelet, hud, hår og negle. Bidrager til normal kollagendannelse for normal funktion af knogler, brusk, hud, hår, negle og tænder, opretholdelse af normalt bindevæv, hud, hår og negle.

Godt for dit immunforsvar. Fastholder den normale funktion i immunforsvaret under og efter intens fysisk træning og beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Godt for dit blod. Bidrager til normal kollagendannelse for normal funktion af blodkar, samt øger absorberingen af jern.

Anbefalet daglig dosis: 1 portionspose
Produktet indeholder protein fra fisk.
Opbevaring: Opbevares ved 15 – 25C og utilgængeligt for små børn.

Næringsværdi per anbefalet daglig dosis One sachet (4,65 g)
Marin Kollagen 4500 mg
C-vitamin 50,5 mg
Havtorn 25 mg
Niacinamid 16 mg
Matcha grøn te 10 g
B5-vitamin (Pantotensyre) 3,86 mg

Når du køber

Jeg har lavet partnerskab med Eqology, så når du klikker på købknappen bliver du ledt videre til deres webshop og skal oprette dig som kunde der. Du kan vælge at købe et enkelt produkt eller på abonnement, hvor du automatisk får nye produkter tilsendt hver måned. Der er penge at spare ved køb via abonnement og det er nemt at opsige igen, når abonnementet udløber.

Muligheder

Abonnement i 6 mdr.
kr. 349/mdr.

Hver måned modtager du
1x Anti-Age Collagen

Total: 2094 DKK
(Du sparer 720 DKK)

Anti-Age Collagen
Stykpris kr. 469

Det unikke ved eqology

Få dit produkt gratis
Der hvor Eqology adskiller sig, er deres 3 For Free koncept. Det går i alt simpelthed ud på, at du køber et produkt og får 3 venner til at gøre det samme. Derefter får du dit produkt gratis og betaler kun fragten.