Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Pernille, og jeg er personen bag denne blog og webshop. Jeg har en passion for sund kost og livsstil, som stammer fra min egen livserfaring. Jeg har lidt af IBS siden jeg var 23 år gammel, og det har altid motiveret mig til at læse og undersøge alt, der er relateret til sundhed og kost.

Derfor valgte jeg at uddanne mig til certificeret kostvejleder hos Atwork skolen med speciale i vægttab og sportsernæring/aktiv ernæring. Jeg fandt hurtigt ud af, hvor meget jeg nød at rådgive og vejlede andre mennesker og dele de tips og tricks, jeg selv har haft gavn af.

Jeg oprettede Sund og frisk midt i livet for at dele min viden og erfaring med andre kvalitetsbevidste folk i min aldersgruppe, der ønsker at tage kontrol over deres sundhed og livsstil. Jeg håber at jeg kan inspirere dig og give tips og tricks, der kan hjælpe dig med at leve et sundt og aktivt liv.

Det er midt i livet, at vi alle bør sætte fokus på sundhed og livsstil, så vi kan pleje den krop, der skal bære os resten af livet. For det er nu de små skavanker begynder at opstå. Jeg sætter på denne side fokus på sund kost, kosttilskud og at være aktiv hver dag – og jeg er her for at inspirere til at nå dit fulde potentiale og have en sund og frisk krop, der holder resten af livet.

På grund af min IBS lever jeg selv antiinflammatorisk og er stor bruger af blender og juicer til greenies, juices og smoothies. Jeg har derudover valgt at blive Eqology partner, da jeg selv har stor gavn af deres kvalitetsprodukter, der er 100% naturlige og bæredygtige kosttilskud. Du kan se produkterne her.

Tak fordi du besøger min hjemmeside, og jeg håber, du vil finde masser af inspiration og viden til at tage kontrol over din sundhed og livsstil!