Essential

Flydende kosttilskud med multivitaminer og multimineraler, beriget med superfrugtekstrakter: mangosteen, acai og blåbær

Essential er et kosttilskud som kombinerer de bedste og mest beskyttende næringsstoffer fra verdens bedste supermad. Et næringsrigt kosthold er nøglen til et langt liv og optimalt helbred. Selv de mest helsebevidste af os syntes det er svært at få nok og rigtig mængde af næringsstoffer som i tillæg er anti-inflammatoriske, indeholder antioksidanter og som giver helsebringende effekt.

Stykpris kr. 469,- (du modtager 2 flasker)
Du bliver ledt videre til Eqologys webshop, når du klikker på købknappen.

Essential er et komplet antioksidantkosttilskud som giver kroppen det optimale behov for vitaminer og mineraler (ikke bare RDI – anbefalt daglig indtag). I tillæg indeholder Essential anti-inflammatoriske næringsstoffer fra planteriget som Mangostan ekstrakt, açai, aloe vera, blåbær flavonoider* og ekstrakt fra grøn te. Næringsstoffer som ofte forbindes med god helse og forlænget levetid.

*Blåbær og anthocyaniner gavner kredsløbet og styrker immunforsvaret, udvider og smører blodårene, forbedrer kolesterolbalancen og holder dig friskere og sundere længre.

  • Bidrager til normal energigivende metabolisme, bidrager til en reduktion af træthed og udmattelse.
  • Bidrager til normal muskelfunktion.
  • Bidrager til normal funktion af nervesystemet.
  • Bidrager til et normalt immunforsvar, beskytter celler mod oksidativt stress.
  • Godt for dit blod. Bidrager til normal dannelse af røde blodceller og hæmoglobin, normal oxygen- og jerntransport i kroppen, øger absorptionen af jern, normal collagendannelse for normal funktion af blodkar og normal blodcalciumniveau.
  • Godt for dit skelet, hud, hår, negle, tænder og syn. Bidrager til normal collagendannelse for normal funktion af ben, brusk, hud, hår, negle og tænder, samt opretholdelse af normalt bindevæv, hud, hår, negle, tænder og syn.
  • Godt for biokemiske og biologiske forhold. Bidrager til den normale protein- og cystein-syntese, normal homocystein, protein, glykogen og makro-næringsstof-metabolisme.

Anbefalet daglig dosis
Anbefalt daglig dosis er 59 g/55 ml. Ryst godt før brug. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.

Advarsel
For at undgå bakteriel forurenning bør du ikke drikke direkte fra flasken, men måle dosis op i en separat beholder. Produktet anbefales ikke til børn under 1 år, gravide eller ammende kvinder – eller hvis du er allergisk/overfølsom overfor nogle af ingredienserne.

Opbevaring
Uåbnede flasker bør opbevares mørkt, tørt og koldt, eller i køleskab. Åbne flasker skal opbevares i køleskab og benyttes inden 30 dage. Produktet indeholder naturlige ekstrakter. Sedimentering kan forekomme.

Næringsværdi per anbefalet daglig dosis Per 55g
Energi 48,8 kcal
Fedt 10,56 g
– heraf mættede 4,8 g
Kulhydrater 24,64 g
– of which Suggar 20 g
Kostfibre 6,08 g
Protein 6,08 g
Salt 0,96 g