Få en smukkere hud med Marine Collagen Premium+

100% naturligt kosttilskud med hydrolyseret kollagen

Marine Collagen Premium+ er det ultimative kosttilskud til at opretholde en sund og smuk krop. Det hydrolyserede kollagen er specialudviklet og baseret på sporbart og bæredygtigt fangede vildtlevende fisk i Ishavet, kombineret med en frisk citronsmag.

Marine Collagen Premium+ reducerer fine linjer og rynker og bidrage til at mindske træthed og udmattelse samt opretholde et normalt fedtstofskifte. Det har et højere indhold af C-vitamin for at optimere kroppens egen produktion af kollagen og det optages 1,5 gange mere effektivt i kroppen end andre typer af kollagen. Marine Collagen Premium+ er MSC-certificeret og fremstillet i Norge, og er nemt opløseligt i både varme og kolde drikke.

Kollagen kan øge hudens elasticitet, gøre neglene stærkere og øge hårvækst.

Kollagen kan bidrage til at udsætte kroppens aldringsproces indefra, så knogler, muskler, sener og ledbånd bliver stærkere og tættere.

Kollagen kan styrke immunsystemet med Eqologys specialudviklede kombination af vitaminer og mineraler med et højt indhold af antioxidanter.

Anbefalet daglig dosis
Indeholder 185 g. Anbefalet daglig dosis er 2 skefulde (6 gram/10 ml).

Nemt at blande
Produktet har en subtil smag af citron, som giver den en frisk eftersmag. Nogle føler de drikker en frisk sodavand, når det blandes med vand.

Opbevaring
Opbevares ved 15-25° C utilgængeligt for små børn.

Dette produkt indeholder protein fra fisk.

Næringsværdi per anbefalet daglig dosis 1 serving (6 g)
MSC Hydrolyseret Kollagen 4500 mg
C-vitamin 340 mg
L-arginin 250 mg
Glycin 250 mg
Merhylsulfonylmenthane 250 mg
Maltodextrin 160 mg
Zink 1,4 mg
Mangan 1,4 mg
Kobber 0,2 mg

Når du køber

Jeg har lavet partnerskab med Eqology, så når du klikker på købknappen bliver du ledt videre til deres webshop og skal oprette dig som kunde der. Du kan vælge at købe et enkelt produkt eller på abonnement, hvor du automatisk får nye produkter tilsendt hver måned. Der er penge at spare ved køb via abonnement og det er nemt at opsige igen, når abonnementet udløber.

Muligheder

Abonnement i 6 mdr.
kr. 449/mdr.

Hver måned modtager du
1x Marine Collagen Premium+ 

I alt: 2694 DKK
(Du sparer 900 DKK )

Marine Collagen Premium+
Stykpris kr. 599

Det unikke ved eqology

Få dit produkt gratis
Der hvor Eqology adskiller sig, er deres 3 For Free koncept. Det går i alt simpelthed ud på, at du køber et produkt og får 3 venner til at gøre det samme. Derefter får du dit produkt gratis og betaler kun fragten.