Få mere energi med Nordic Energy Booster

Kosttilskud med aktive vitaminer og mineraler

Nordic Energy Booster er det ultimative kosttilskud til alle, der ønsker mere energi og en sundere krop. Produktet er fyldt med aktive vitaminer og mineraler, der hjælper med at støtte immunsystemet, mindske træthed og udmattelse og øge optagelsen af jern. Den unikke antioxidantblanding, der indeholder C-vitamin og antioxidanter fra blåbær og solbær, hjælper med at beskytte dine celler mod oxidativt stress og frie radikaler.

Nordic Energy Booster er produceret i Norge og er af høj kvalitet med dokumenteret biologisk virkning og godkendte sundhedsanprisninger. Det er det perfekte supplement til Eqologys Pure Arctic Oil og Vitamin K2+D3, og tilsammen udgør de den bedste kombination for dit helbred.

  • Hjælper med at mindske træthed og udmattelse.
  • Godt for din mentale sundhed. Magnesium giver modstandsdygtighed over for mentalt stress og bidrager til normale mentale funktioner.
  • Godt for synet. C-vitamin og zink bidrager til opretholdelse af normalt syn.
  • Godt for immunsystemet. C-vitamin bidrager positivt til immunsystemet under og efter hård fysisk træning. Magnesium opretholder immunsystemets normale funktion. Zink støtter immunsystemet.
  • Godt for musklerne. Magnesium forhindrer muskelkramper og hjælper til at opretholde en normal muskelsammentrækning. Zink bidrager til en sund og normal muskelfunktion.
  • Godt for knoglerne. Zink bidrager til knoglesundheden.

Det anbefales at tage 4 tabletter dagligt – 2 om morgenen og 2 om aftenen sammen med et måltid for optimal virkning.

Hver pakke indeholder 60 tabletter. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides og bør ikke anvendes som erstatning for en afvekslende kost og en sund livsstil.

Næringsværdi per anbefalet daglig dosis Capsules
Magnesium 350 mg
C-vitamin – Esterificeret 400 mg
Zink 10 mg
B3-vitamin (Niacin) 5 mg
B5-vitamin (Pantotensyre) 5,8 mg
B6-vitamin 1,52 mg
B2-vitamin 1,4 mg
B1-vitamin 1,16 mg
Kobber 500 μg
Jod 400 μg
Selen 200 μg
B9-vitamin (Folsyre) 200 μg
Krom 50 μg
B7-vitamin (Biotin) 50 μg
B12-vitamin 2,5 μg
Blåbær- og solbærekstrakt 25 mg

Når du køber

Jeg har lavet partnerskab med Eqology, så når du klikker på købknappen bliver du ledt videre til deres webshop og skal oprette dig som kunde der. Du kan vælge at købe et enkelt produkt eller på abonnement, hvor du automatisk får nye produkter tilsendt hver måned. Der er penge at spare ved køb via abonnement og det er nemt at opsige igen, når abonnementet udløber.

Muligheder

Abonnement i 6 mdr.

1. – 6. måned kr. 339/mdr.
1x Nordic Energy Booster

Total: 2034 DKK
(Du sparer 678 DKK)

Nordic Energy Booster
Stykpris kr. 452

Det unikke ved eqology

Få dit produkt gratis
Der hvor Eqology adskiller sig, er deres 3 For Free koncept. Det går i alt simpelthed ud på, at du køber et produkt og får 3 venner til at gøre det samme. Derefter får du dit produkt gratis og betaler kun fragten.