Pure Active Oil for kids

Naturlig Omega-3 olie til børn med D3-vitamin og Citronsmag


En ren omega-3-olie, der indeholder D3-vitamin og citronsmag. Den er specielt udviklet til børn og hjælper med at understøtte en sund vækst og udvikling.

Pure Active Oil for Kids er en omega-3 olie udvundet af 100% arktisk vild torsk, der er MSC-certificeret. Olien er afbalanceret med optimalt mængdeforhold mellem omega-6 og omega-3 og er beriget med D3-vitamin for at hjælpe med at styrke børns immunsystem, hjernefunktion, syn og muskelfunktion.

Den friske citronsmag gør det nemt for børn at indtage olien, og den er fri for syntetiske tilsætningsstoffer. Pure Active Oil for Kids er 100% naturlig og sikker at tage i længere tid.

Brug Pure Active Oil for Kids som en del af en sund kost for at hjælpe med at opretholde en god fedtsyrebalance og støtte en sund vækst og udvikling. Produktet er udviklet i overensstemmelse med anbefalingerne for børns ernæring og er bæredygtigt produceret med dokumenteret sporbarhed fra havet til produktet.

Anbefalet daglig dosis
0,15 ml pr. 1 kg kropsvægt. 1 ml indeholder i alt 172 mg DHA og EPA. Vi anbefaler Pure Arctic Oil For Kids til børn og unge mellem 3 og 16 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en afbalanceret diæt og sund livsstil.

Advarsel
Konsulter venligst din læge, hvis du tager antikoagulantia, er gravid eller giver produktet til et barn under 1 år..

Opbevaring
Uåbnede flasker bør opbevares på et mørkt, tørt og køligt sted eller i køleskabet. Åbnede flasker bør opbevares på køl og anvendes inden 90 dage. Når produktet opbevares under 4°C kan det, grundet olivenolien, komme til at se grumset ud. Efter nogle minutter ved stuetemperatur vil væsken igen blive gennemsigtig. Opbevares udenfor rækkevidde af små børn.

Næringsværdi per anbefalet daglig dosis Per 5ml
Energi 41 kcal
Fedt 4,6 g
– heraf mættede 736 mg
Kulhydrater 0 mg
– heraf sukkerarter 0 mg
Proteiner 0 mg
Salt 0 mg
Vitamin D2 (RDI= 5ug) 8,5 mcg

Når du køber

Jeg har lavet partnerskab med Eqology, så når du klikker på købknappen bliver du ledt videre til deres webshop og skal oprette dig som kunde der. Du kan vælge at købe et enkelt produkt eller på abonnement, hvor du automatisk får nye produkter tilsendt hver måned. Der er penge at spare ved køb via abonnement og det er nemt at opsige igen, når abonnementet udløber.

Muligheder

Abonnement i 6 mdr.
kr. 244 pr måned

1. – 6. måned:
Du modtager 1x Pure Arctic Oil For Kids (150 ml) hver måned

Total: 1464 DKK
(Du sparer 486 DKK)

Pure Active Oil for kids
Stykpris kr. 325

Det unikke ved eqology

Få dit produkt gratis
Der hvor Eqology adskiller sig, er deres 3 For Free koncept. Det går i alt simpelthed ud på, at du køber et produkt og får 3 venner til at gøre det samme. Derefter får du dit produkt gratis og betaler kun fragten.