Pure Active Oil orange

Omega-3 olie med D3 vitamin og appelsinsmag


Få en bedre fedtsyrebalance i kroppen og styrk hjerte-kar funktion, hjernefunktion, syn og immunforsvar med Pure Arctic Oil Orange. Tilsat økologisk olivenolie og appelsinsmag. 

Pure Arctic Oil Orange er en ren omega-3 olie fra 100% arktisk vildtorsk tilsat D3 vitamin og en frisk appelsinsmag. Olien er balanceret for et optimalt forhold mellem mængden af omega-6 og omega-3.

Vi spiser for meget bearbejdet mad og planteolier med højt omega-6 og lavt omega-3, og animalske produkter bidrager også til ubalancen. En høj omega-6 til omega-3 ratio kan forårsage betændelse og kroniske sygdomme. En mere afbalanceret kost kan forbedre sundheden og forebygge sygdomme. Den vestlige diæt har en ratio på op til 20:1 omega-6 til omega-3, mens den anbefalede ratio er under 5:1. 

Pure Arctic Oil er godt for hjerte-/kar, hjerne, syn, immunforsvar og muskler og bidrager til normalt blodtryk og normalt kolesterol- og kalciumniveau i blodet. Olien er 100% naturlig og tilsat hverken andre fiskeolier eller syntetiske tilsætningsstoffer. Olien er også MSC- og CoC-certificeret, hvilket betyder, at den er bæredygtigt produceret og har en dokumenteret sporbarhed fra havet til produktet.

Det anbefales at bruge Pure Arctic Oil i minimum 120 dage for at forbedre din sundhed og livsstil. Den anbefaled daglige dosis er 0,15 ml per 1 kg kropsvægt. Den første måned anbefales dobbelt dose.

Når du køber

Jeg har lavet partnerskab med Eqology, så når du klikker på købknappen bliver du ledt videre til deres webshop og skal oprette dig som kunde der. Du kan vælge at købe et enkelt produkt eller på abonnement, hvor du automatisk får nye produkter tilsendt hver måned. Der er penge at spare ved køb via abonnement og det er nemt at opsige igen, når abonnementet udløber. Du kan se alle fordelene og hvorfor jeg har valgt Eqology her

Stykpris
kr. 465

Abonnement i 6 mdr.
kr. 698

Abonnement i 6 mdr.
inkl. 1 omega-3 test, kr. 869

Abonnement i 6 mdr.
inkl. 2 omega-3 test, kr. 979

Det unikke ved eqology

Få dit produkt gratis
Der hvor Eqology adskiller sig, er deres 3 For Free koncept. Det går i alt simpelthed ud på, at du køber et produkt og får 3 venner til at gøre det samme. Derefter får du dit produkt gratis og betaler kun fragten.